Vraćanje i zamjena

U roku 14 dana od kupovine imate mogučnost vraćanja kupljenih artikala, uz to imate i pravo do zamjene artikla ili naknade novca.

Artikal koji želite vratiti ili zamijeniti mora biti neoštećen. Vraćen mora biti u originalnoj ambalaži sa svom priloženom opremom. U suprotnom slučaju će biti reklamacijski zahtjev odbijen ili djelomično razriješen.

U roku 14 dana od preuzima paketa nas pisano obavijestite da odstupate od ugovora te nam u roku 30 dana vratite proizvod na adresu: Mistermega.eu/Cartflip, Varaždinska 116, 10360 Popovec, Hrvatska.

Ako vraćate paket, on mora biti poslat na adresu iznad (treba pisati identično). Ako pošaljete paket na drugu adresu, vaša žalba se neće uzeti u obzir. Također nismo odgovorni za izgubljene pakete.

U slučaju povrata novca izpunite:   Povrat novca

U slučaju zamjene proizvoda izpunite:   Zamjena proizvoda

Obrazac mora biti popunjen u cijelosti. Priložite obrazac za paket.

Molimo vas priložite račun (koji dobijete na e-mailu) uz svoj paket.
Troškovi slanja su na strani pošiljatelja. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

U slučaju da pisanog otkaza ugovora ne primimo u roku 14 dana od primitka pošiljke, vraćanje ili zamjena nisu mogući.

U roku 14 radnih dana od primitka pošiljke će biti artikal zamijenjen ili vaš novac vraćen.

Vratit ćemo novac na vaš bankovni račun u EUR.

Ne vraćamo poštarinu za povrat pošiljke!

Ako zahtjev nije potpun (ako nema podataka o pošiljatelju, IBAN) za povrat novca i nećete odgovoriti na naše poruke, vratit ćemo vaš proizvod natrag.

Naša kompanija nalazi se u Sloveniji, pružili smo vam mogućnost vraćanja proizvoda u vašoj državi kako bi se umanjila cijena povratka. Jednom kad vaš proizvod stigne na adresu u vašoj državi, potrebno je još neko vrijeme da stigne u Sloveniju. Novac u iznosu cijene produkta bit će vam vraćen nakon što vaš paket stigne u Sloveniju, ako želite novac nazad odmah, molimo vas pošaljite nam kod za praćenje paketa.